Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 19 of 19

Thread: pics not loading

  1. #16
    slave to gravity skibum69's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    New Melbourne, NL
    Posts
    3,636
    Looking forward to happily posting pics easily again.
    http://beerthief.ca
    ITSteve: ride in peace my friend
    save $5 on a new SmugMug account, use this coupon 7frrnSRiTt9Fk

  2. #17

    Pic not loading

    Greetings everyone… I am using gallery of my Verizon android Samsung phone… and I cannot post pictures either… if anyone can tell me what's wrong I would appreciate it
    Tom Casey
    2016 R12RT w
    75 R75/6 old yeller

  3. #18
    Liaison 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    22,367
    Tom -

    First have you been able to post pictures before or is this the first time you're having this problem? Have you typically posted from your phone?

    Most of the time, if you're trying to upload a picture from a device like a computer or a phone, it comes down to the image being too large. If you have a multi-pixel smartphone, I can almost guarantee that the pictures are too big. It's necessary to reduce the size image to something that is about 1Mb big to be sure that it will load probably. I typically only upload pictures from my computer where I have lots of control over the size. But from a smartphone, I'm not sure how to do that. I know sometimes with the email apps on phones, when you go attach a picture to an email, it might ask you about the quality of the image, so you might choose something like small, medium, or large...or some such.

    -- update -- Just noticed that you posted and included a picture in the R1200RTW T shirts thread. Does that mean that things are OK now?
    Kurt -- Forum Liaison ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  4. #19
    SURVIVOR akbeemer's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Big Sky Country
    Posts
    8,658


    By golly, gosh darn it works.
    Kevin Huddy
    Silver City, Montana
    MOA# 24,790 Ambassador

Similar Threads

  1. Not loading photos
    By Motodan in forum Forum Software Specific Help. NOT for bike related questions.
    Replies: 8
    Last Post: 09-16-2019, 02:02 PM
  2. Zumo 665, loading SD card.
    By mbelectric in forum Gear
    Replies: 2
    Last Post: 11-17-2012, 11:20 PM
  3. Loading Routes into a Zumo 550
    By tmwilmotte in forum Gear
    Replies: 3
    Last Post: 12-31-2011, 05:01 PM
  4. Loading an R11RS
    By xp8103 in forum Oilheads
    Replies: 3
    Last Post: 05-21-2010, 02:51 PM
  5. Loading a Kendon
    By tvtommy in forum Gear
    Replies: 8
    Last Post: 12-20-2007, 05:25 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •