Results 1 to 2 of 2

Thread: '93 K1100 LT Radiator Hose

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Commerce Township, MI
    Posts
    142

    '93 K1100 LT Radiator Hose

    I purchased this bike in 2016 and have put about 50,000 miles on it. It has about 85,000 miles on it now. Yesterday while riding the radiator hose that leads from the thermostat housing to the left side of the engine popped loose spewing hot coolant on my right leg. The radiator hose leading from the thermostat to the water pump also looked like it starter to move. The only thing I can think of that would cause the hose to come off is too much pressure in the cooling system caused by the pressure relief valve in the cap not opening at the designed pressure.

    Of course, could also be just loose hose clamps.

    Any thoughts?

    Richard Flood

    Commerce Township, MI
    Last edited by richo2006; 05-18-2020 at 12:20 AM.

  2. #2

    sounds about right but....

    hose clamp could loosen,
    its never happened on my coolant system, but my fuel line

Similar Threads

  1. Radiator guard
    By gbeckner in forum Wetheads
    Replies: 4
    Last Post: 10-23-2015, 09:33 PM
  2. Stupid Radiator Hose '85 K100
    By froggy in forum Flying Brick K-bikes
    Replies: 23
    Last Post: 01-23-2013, 11:01 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 11-16-2012, 12:56 AM
  4. Oil in radiator
    By roncooper in forum Flying Brick K-bikes
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-2010, 05:57 PM
  5. Radiator Fan
    By DEANCOX in forum Flying Brick K-bikes
    Replies: 16
    Last Post: 03-09-2006, 03:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •