Results 1 to 3 of 3

Thread: R1100RS starting

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Prescott, AZ
    Posts
    40

    R1100RS starting

    The last few days when I’ve started my bike, there has been a weird sound for two or three seconds, kind of like two pieces of paper rubbing together (don’t know how else to describe it). Only happens when the bike is cold. Anyone ever experience anything like this? Thanks for the help.
    Last edited by mhallman; 10-19-2019 at 04:35 AM.

  2. #2
    Registered User m_stock10506's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Trinity, NC
    Posts
    943
    When did you last change or check the alternator belt?
    Michael Stock, Trinity, NC
    R1100RT, R100, R60/6

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Prescott, AZ
    Posts
    40
    Itís been two years. That would make sense since it seemed like the noise was coming from the front of the engine. Looks like a weekend project just presented itself.

Similar Threads

  1. Help - R1100RS not starting
    By mhallman in forum Oilheads
    Replies: 19
    Last Post: 11-13-2018, 02:57 AM
  2. Starting Problems 2000 r1100rs
    By mhallman in forum Oilheads
    Replies: 8
    Last Post: 10-08-2018, 07:07 PM
  3. Non-Starting RTs
    By GIARCG in forum Oilheads
    Replies: 8
    Last Post: 08-25-2016, 05:24 PM
  4. starting? NOT!
    By MinnesotaRik in forum Oilheads
    Replies: 4
    Last Post: 07-19-2016, 12:52 PM
  5. R75/6-not starting
    By yrfuneralmytrial in forum Airheads
    Replies: 20
    Last Post: 11-12-2008, 03:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •