Results 1 to 3 of 3

Thread: 2009 K1200LT Starting Issue

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boca Raton, FL
    Posts
    31

    2009 K1200LT Starting Issue

    My 2009 K1200LT was running fine. I turned it off and it will not start.
    Everything lights up but the starter will not in-gauge. I replaced the battery to be safe but no change. No bumping or any action from the starter. Trailered the bike to the dealer, they swapped a number of parts with another LT with no luck. Finally they bypassed the luggage lock button and the bike started. After 4 starts and the ride home the issue has returned. Back to the dealer, we are at a loss on a solution. It is like a safety switch is sending a false reading.

    I have 6 bikes and ride regularly. This is my first issue with this bike in 10 years. My LT has carried me from Florida to Alaska and back.

  2. #2
    Liaison 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    20,558
    Did you see the one thread on a similar bike/issue in the Similar Threads pane at the bottom of the screen?
    Kurt -- Forum Liaison ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  3. #3
    3 Red Bricks
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Pleasanton, Ca.
    Posts
    4,760
    Please always include the YEAR and model of the bike IN THE TITLE of any thread you start in this forum. It really helps in many ways. I've added it to this thread for you.

    Thanks.








    LONG MAY YOUR BRICK FLY!

    Ride Safe, Ride Far, Ride Often

    Lee Fulton Forum Moderator
    3 Marakesh Red K75Ss
    Mine, Hers, Spare

Similar Threads

  1. K75c Starting Issue
    By Niles1 in forum Flying Brick K-bikes
    Replies: 1
    Last Post: 12-12-2015, 08:15 PM
  2. K1200LT: Security System Issue--Doesn't allow starting
    By ReconJohn in forum Flying Brick K-bikes
    Replies: 6
    Last Post: 03-05-2015, 05:04 AM
  3. Starting Issue
    By 217don in forum Oilheads
    Replies: 5
    Last Post: 08-10-2014, 06:25 PM
  4. Starting Issue
    By Slablog in forum Oilheads
    Replies: 3
    Last Post: 05-08-2008, 08:06 PM
  5. '04 GT starting issue
    By hcmiller52 in forum Flying Brick K-bikes
    Replies: 3
    Last Post: 05-04-2007, 03:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •