Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Why, Why, Why?

  1. #1

    Why, Why, Why?

    More often than not, when I read a post and attempt to go back to the main page of the Forum, it will go back to the MOA Home Page, then I have to click back onto the Forum . Does this really matter? NO, but it sure is annoying and a waste of my time. Is this an attempt to deter me from the forum? Well, if so, I can tell you I am way more annoying than this . Can anyone tell me why this is now occurring (almost all the time)? Thanks.....Gail
    Gail Thorne
    2017 F700GS

  2. #2
    Fortis Fortuna Adiuvat Omega Man's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Mansfield,MA
    Posts
    13,880
    If you want to go to the forum main page from this thread- touch or click on the forum button.


    Were you coming from the MOA home page......to the forum and then hitting “back” on your browser?

    OM
    "You can do good or you can do well. Sooner or later they make you choose." MI5
    Mod Squad
    2009 F800GS 1994 TW200

  3. #3
    Liaison 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    20,247
    To return to the previous viewed page, click on your browser's back button. Other ways of navigating are shown below:
    MOAForumHelp.jpg
    Kurt -- Forum Liaison ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  4. #4
    Registered User Rider59's Avatar
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    SW MN
    Posts
    44
    I will typically follow "New Posts", click a particular thread and click on "New Posts" again. One could easily click "Forum" in the menu as well to return. Good Luck !

  5. #5
    Liaison 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    20,247
    Quote Originally Posted by Rider59 View Post
    I will typically follow "New Posts"
    I find that Quick Links then Today's Posts works nicely for me.
    Kurt -- Forum Liaison ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  6. #6
    Registered User ExGMan's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Chestnut Hill, MA
    Posts
    1,605
    Gayle - I think you might want to use a Bookmark for the Forum. Here is the one I use: https://forums.bmwmoa.org By creating a bookmark in your browser (Chrome/Safari/Firefox), you'll be taken directly to the Forums without going to the "bmwmoa.org" website. You can then check out "New Posts" since your last visit or anything else on the Forums which you find of interest. If you use the "back" button on your browser, you'll still be in the Forums, since that's where you started. If you really want to go to the overall website, you can click on that too.

    I hope this helps.

    JG
    John Gamel - BMW MOA Consumer Liaison
    2015 Ebony Metallic R1200RT
    Watching the sunrise outdoors statistically increases your odds of having a good day. And needing a nap after lunch.

  7. #7
    SURVIVOR akbeemer's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Silver City, Montana
    Posts
    7,275

    Question

    Correct me if I am wrong Gail, but I don’t think your issue has been addressed. I understand you to say that the back button will not take you to the previous page, but takes you to the MOA home page. If I have it right, then it must be very frustrating.
    Kevin
    The Outpost, Silver City, Montana
    Team Pterodactyl
    2018 Ural Gear Up, 2017 R1200GSA

  8. #8
    Liaison 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    20,247
    Gail wrote:

    when I read a post and attempt to go back to the main page of the Forum, it will go back to the MOA Home Page
    That doesn't sound like she's using the back arrow feature to return to the main page of the forum. Besides, clicking on the back arrow will just keep reloading previously visited webpages.

    The only way to get to the MOA Home Page from anywhere on the forum page is to click the link "bmwmoa.org". Even if you click on the picture at the top of the page, that takes you to the main forum page. That might be the easiest thing to do to return to the forum...click on the picture.
    Kurt -- Forum Liaison ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  9. #9
    Quote Originally Posted by 20774 View Post
    Gail wrote:



    That doesn't sound like she's using the back arrow feature to return to the main page of the forum. Besides, clicking on the back arrow will just keep reloading previously visited webpages.

    The only way to get to the MOA Home Page from anywhere on the forum page is to click the link "bmwmoa.org". Even if you click on the picture at the top of the page, that takes you to the main forum page. That might be the easiest thing to do to return to the forum...click on the picture.
    Thanks to all who responded to my question . Clicking on the picture seems to work perfectly! Thanks again...Gail
    Gail Thorne
    2017 F700GS

  10. #10
    Registered User powwow's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Bend, OR
    Posts
    365
    Two finger right swipe on your Mac touchpad....
    Larry Gregerson; Bend, OR
    MOA #93031

  11. #11
    MOA #24991 Pauls1150's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    south of Los Angeles
    Posts
    2,554
    Kevin is absolutely right - while clicking on the picture is certainly a viable alternative, the "Back" arrow should work too.

    My guess is that Gail's PC is not properly storing the History information; might be worthwhile to explore the Tools \ Options settings. Which brings up the question: Gail, does the Back arrow work on other sites? If it does, then it's prob'ly not your PC...

  12. #12
    Quote Originally Posted by Pauls1150 View Post
    Kevin is absolutely right - while clicking on the picture is certainly a viable alternative, the "Back" arrow should work too.

    My guess is that Gail's PC is not properly storing the History information; might be worthwhile to explore the Tools \ Options settings. Which brings up the question: Gail, does the Back arrow work on other sites? If it does, then it's prob'ly not your PC...
    Yes, the Back arrow does work on other sites. As long as I can get it to work by clicking on the picture, I'm good to go. Thanks!!
    Gail Thorne
    2017 F700GS

  13. #13
    MOA #24991 Pauls1150's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    south of Los Angeles
    Posts
    2,554
    You might try going into the browser control settings, and Delete ALL of the cookies, site data, and history.
    There is NO reason to save this junk; you can also set these to automatically be deleted when you close the browser.
    Additionally, get into the Disk Cleanup feature, and delete all the crap that's accumulated in there too.
    If you're PC-savvy, get into the various Application Data folders and you'll find even more useless crap that can safely deleted - careful there, though, some should be kept.

  14. #14
    Fortis Fortuna Adiuvat Omega Man's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Mansfield,MA
    Posts
    13,880
    Quote Originally Posted by shortythorne View Post
    Yes, the Back arrow does work on other sites. As long as I can get it to work by clicking on the picture, I'm good to go. Thanks!!
    If you have the forum set to “remember me”, specifically log out and go to forums.bmwmoa.org and log in.
    A specific log-out should clear the “cookies” for this site.
    OM
    "You can do good or you can do well. Sooner or later they make you choose." MI5
    Mod Squad
    2009 F800GS 1994 TW200

  15. #15
    Quote Originally Posted by Omega Man View Post
    If you have the forum set to “remember me”, specifically log out and go to forums.bmwmoa.org and log in.
    A specific log-out should clear the “cookies” for this site.
    OM
    Did as you suggested and all seems fine! Thanks for the help! Gail
    Gail Thorne
    2017 F700GS

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •