Results 1 to 15 of 20

Thread: Serious problem and need help finding solution

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Serious problem and need help finding solution

    THIS HAS BEEN SOLVED! Thanks to all who responded!!!

    My dealership closed very recently and I have a bike exhibiting for following behaviors. I pulled the fuses under the seat and put them back in hoping to reset the problem.

    Engine Light is on
    Seems to be in Limp Mode, throttle unresponsive but higher than normal idle

    My thoughts: It may have something to do with the throttle or the throttle bodies. When I turned the bike off and let it sit a while, the engine light went off and stayed off until I moved the throttle. It seems like I heard a little noise coming from the right side throttle body, but I'm not sure.

    The bike worked perfectly when I rode it last week. Today I got on and it just seems to have gone bad all at once all by itself. My new nearest dealership is 130 miles away in Hilliard OH. I would ride it there no problem if it ran. Does anybody have an idea?

    edit: Made a video


    second edit: oil level is fine
    VArkd8bl.jpg
    Last edited by mustangguy; 09-06-2018 at 06:58 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 11-24-2016, 01:39 AM
  2. Garmin 276 C solution?
    By JDOCKERY132445 in forum Gear
    Replies: 0
    Last Post: 11-03-2015, 11:44 AM
  3. Tell me Techlusion is the solution...
    By deanzat in forum Oilheads
    Replies: 23
    Last Post: 09-15-2005, 05:26 PM
  4. A possible solution for the TURBULENCE
    By 106473 in forum Oilheads
    Replies: 1
    Last Post: 04-07-2003, 03:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •