Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8
Results 106 to 114 of 114

Thread: Tapatalk access

  1. #106
    What's that noise...? basketcase's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Alabama
    Posts
    999
    Bumping an oldie as it came up in a search on the topic.

    RE the topic, I can’t log in via Tapatalk. Suggestions for resolving the issue will be appreciated.

    Thanks in advance.
    Current ride - '01 GL1800; Gone away: 5 BMW's, 4 Honda's, 3 Suzuki's

    Lifelong wheel addict…

  2. #107
    Liaison 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    23,304
    What specific error messages are you getting? From ready the comments over the past few years, it seems to be an incorrect password issue. The home office was able to reset passwords.
    Kurt -- Forum Liaison ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  3. #108
    What's that noise...? basketcase's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Alabama
    Posts
    999
    The message I get is:

    Log in failed
    You have entered an invalid
    username or password

    Then I get a prompt on the iPhone asking if I want to update the password at Tapatalk.

    I know I am using the correct username and password for this website, but I use the same username with a different password at AdvRider. Might it be a Tapatalk issue?
    Current ride - '01 GL1800; Gone away: 5 BMW's, 4 Honda's, 3 Suzuki's

    Lifelong wheel addict…

  4. #109
    Liaison 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    23,304
    Definitely call the office. I think you need to get a free reset from the Admin so you can restart things.
    Kurt -- Forum Liaison ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  5. #110
    What's that noise...? basketcase's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Alabama
    Posts
    999
    Quote Originally Posted by 20774 View Post
    Definitely call the office. I think you need to get a free reset from the Admin so you can restart things.
    Roger that. Thanks.
    Current ride - '01 GL1800; Gone away: 5 BMW's, 4 Honda's, 3 Suzuki's

    Lifelong wheel addict…

  6. #111
    Liaison 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    23,304
    I meant "fresh" reset...but anyway, if you get some resolution please report back as it might help someone down the road!
    Kurt -- Forum Liaison ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  7. #112
    MOA Life Member t2moyer's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Birmingham, AL
    Posts
    699
    Quote Originally Posted by basketcase View Post
    Bumping an oldie as it came up in a search on the topic.

    RE the topic, I can’t log in via Tapatalk. Suggestions for resolving the issue will be appreciated.

    Thanks in advance.
    An email has been sent to you with a new Tapatalk password. If you have issues, contact me directly, ted@bmwmoa.org.
    Ted Moyer
    '06 R1200RT, '19 R1250GS, '94 KLX650

  8. #113
    MOA Life Member t2moyer's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Birmingham, AL
    Posts
    699
    Tapatlak users have to be managed manually and any new users or password changes through Tapatlak require manual intervention. If you are a Tapatalk user and receive login errors, you most likely need a new password or an initial password set. Contact me and we can do that.

    Ted
    Ted Moyer
    '06 R1200RT, '19 R1250GS, '94 KLX650

  9. #114
    What's that noise...? basketcase's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Alabama
    Posts
    999
    Quote Originally Posted by t2moyer View Post
    An email has been sent to you with a new Tapatalk password. If you have issues, contact me directly, ted@bmwmoa.org.
    Ted, that worked.

    Thanks to you and Kurt both for your help with this.


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    Current ride - '01 GL1800; Gone away: 5 BMW's, 4 Honda's, 3 Suzuki's

    Lifelong wheel addict…

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •