Page 7 of 7 FirstFirst ... 5 6 7
Results 91 to 105 of 105

Thread: Tapatalk access

  1. #91
    MOA Life Member t2moyer's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Birmingham, AL
    Posts
    650
    The Tapatalk plugin has been updated and should work correctly. Some users may have difficulty logging in to the forum via Tapatalk. This is a password issue. You will need to contact me and I can reset your password and correct this issue for you.
    Ted Moyer
    '12 DL650, '06 R1200RT, '78 R100RS Motosport, '72 XL250, '83 RZ350, '94 KLX650, '80 GS850G

  2. #92
    Registered User dmftoy1's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Lexington, IL
    Posts
    660
    I'm in!! . Thanks

  3. #93
    Registered User kevinsclo's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    80

    Tapatalk HD

    Yeah! I am having trouble logging on via iOS Tapatalk as well...

  4. #94
    (Almost) Daily Rider Duster105's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    S. Placer County, California
    Posts
    28
    I am still getting the "Failed to connect to forum". I have PM'ed Ted regarding a password reset as he suggests above, but is there anything else I need to do? I deleted the old BMWMOA from Tapatalk and reloaded it from their list (this morning). Does that clear the old links, or do I have to do something else inside Tapatalk? I looked but found no 'clean' or 'purge' settings.

    David


    ***EDIT: I am now in! Notes to anyone else having the same problem, I realized that even deleting, searching, and reloading the MOA forum in Tapatalk, it was still showing the old logo. So, I searched again, using "bmwmoa" as a search term, and lo and behold, BOTH forums showed up. Select the one with the new logo, and I was able to log in smooth as butter.
    Last edited by Duster105; 01-19-2015 at 04:24 PM.
    David W.
    Public Safety Professional since 1985
    2007 R1200RT
    Dominus pascit me

  5. #95
    Registered User rxcrider's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    North Ridgeville OH
    Posts
    1,529
    Tapatalk issues

    Can't log into forums - no problem through web browser, just tapatalk - has been an issue since the new site and forums launched

    Sticky threads don't show up in tapatalk regardless or how recent the last post is.

    Any advice?

    I didn't find this thread when I searched initially so my post was just moved here. Reading the one above, I can state that I already loaded the forum with the new logo and it didn't help. I'll keep reading backwards, but if anyone has ideas, I'd love to hear them.
    Last edited by rxcrider; 01-21-2015 at 11:26 PM.

  6. #96
    Registered User dmftoy1's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Lexington, IL
    Posts
    660
    Send a note to admin - by resetting my password they were able to fix it for me

  7. #97
    Liaison 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    20,454
    Quote Originally Posted by dmftoy1 View Post
    Send a note to admin - by resetting my password they were able to fix it for me
    Probably best to contact Ted Moyer. His profile has an email contact.
    Kurt -- Forum Liaison ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  8. #98
    Registered User dmftoy1's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Lexington, IL
    Posts
    660
    Quote Originally Posted by 20774 View Post
    Probably best to contact Ted Moyer. His profile has an email contact.
    Yup - that's the name I was searching for. Ted got me going!

  9. #99
    Registered User rxcrider's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    North Ridgeville OH
    Posts
    1,529
    Ted got me going with a new password for tapatalk - can't figure out how to change it through tapatalk and it will be a bit annoying if I have to remember 2 passwords for the MOA forums. This may just be on my list of annoyances with tapatalk. Not seeing sticky threads and general difficulty navigating since their last "update" were already on the list.

  10. #100
    Registered User dthogey's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Kalkaska, MI
    Posts
    16

    tapatalk

    Why am I unable to use tapatalk? When I try to log in it tells me my password will be sent to bmwmoa.org
    David Hogerheide

    2009 K1200LT
    2012 Triumph Tiger 800

  11. #101
    Registered User dthogey's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Kalkaska, MI
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by t2moyer View Post
    The Tapatalk plugin has been updated and should work correctly. Some users may have difficulty logging in to the forum via Tapatalk. This is a password issue. You will need to contact me and I can reset your password and correct this issue for you.
    Please help me with this
    David Hogerheide

    2009 K1200LT
    2012 Triumph Tiger 800

  12. #102
    Back in the saddle again mikegalbicka's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Lakeland,FL
    Posts
    1,631
    Quote Originally Posted by dthogey View Post
    Please help me with this
    David, click this link and when you get to Ted's profile click the link to send him an email. When he sees your email he will reply and help you reset your password to fix your problem.

    http://forums.bmwmoa.org/member.php?2611-t2moyer

  13. #103
    Registered User dthogey's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Kalkaska, MI
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by mikegalbicka View Post
    David, click this link and when you get to Ted's profile click the link to send him an email. When he sees your email he will reply and help you reset your password to fix your problem.

    http://forums.bmwmoa.org/member.php?2611-t2moyer
    Ted fixed me up, thanks all!!
    David Hogerheide

    2009 K1200LT
    2012 Triumph Tiger 800

  14. #104
    Registered User glwestcott's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Stockton, CA
    Posts
    348

    Tapatalk problem

    Quote Originally Posted by dthogey View Post
    Ted fixed me up, thanks all!!
    I have searched and searched and can't find the new logo site on tapatalk. Any suggestions ?

  15. #105
    All-round Motorcyclist MarkM's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    St. Louis
    Posts
    564
    Quote Originally Posted by glwestcott View Post
    I have searched and searched and can't find the new logo site on tapatalk. Any suggestions ?
    I just searched on "BMW MOA" and it came right up.
    Mark M, St. Louis, '13 R1200GS

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •