Results 1 to 3 of 3

Thread: Got the RS started.

  1. #1

    Got the RS started.

    First,thanks to all that replied to my earlier post. I replaced the fuses and the starter relay and she still wouldn't start.Brought it up to a local guy that works on BMW's out of his house.He tested the neutral switch and sure enough it was bad.Made a jumper and the bike was running,neutral light is on all the time.I ordered a new switch. We also found out what the wires were that were disconnected.They were to the clutch safety switch.I guess that is the reason the bike wouldn't start witht the clutch lever pulled in.According to Bob's BMW that switch is not a separate item,probably why the previous owner disconnected it.
    So pretty much my first real ride on the bike ,about 15 miles to home and I can't get passed the fact those mirrors are useless.I don't feel safe riding it. So I'm looking for some replacements. Also I think I'm going to try one of those Laminar lips?For the fairing. Other than those two things I have no complaints about the bike. Pulls like a freight train compared to my R80/7.

  2. #2
    JAMESDUNN
    Guest

    Great news!

    Good on ya George! Glad to hear you are out on the road. Those old RS's do pull like "freight trains" when they're "set up" right. Thank you for the update and many happy riding days this season.

    James

  3. #3
    Thank you James. I still have a few small items to take care of. New rear shocks and oil pan gasket. After that I think and hope it will be set for the season. I'm also thinking about replacing the mufflers if I have any money left. They are aftermarket,louder than stock and shorter.
    George

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •