Results 1 to 3 of 3

Thread: K75 trouble

  1. #1

    K75 trouble

    Hi, I have a 86 k75 that sounded a bit off one night, the next day it would not start so I put it in gear and rocked it and managed to get it started . A day later I changed the plugs and took it for about a five mile ride and it started missing and had no power I barley got home on it. I started to look into it and sometimes it would turn over and sometimes not then it kept trying to turn over and start even with the switch off and no key in the ignition so I disconnected the battery as quick as I could to get it to stop. any thoughts on where to start looking for the cause or short. thanks much.

  2. #2
    Registered User LSkrabut's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Spanish Fork, Utah
    Posts
    145
    Have you noticed the sticky near the top of this forum "Starter stuck on"

    http://forums.bmwmoa.org/showthread.php?t=25941

    This post might be a lead on your current issues.
    Larry S
    Utah driven
    2010 K1300GT
    2003 K1200RS (sold), 1988 K100LT (sold)

  3. #3
    3 Red Bricks
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Pleasanton, Ca.
    Posts
    4,703
    Your battery needs charging or replacing.


    LONG MAY YOUR BRICK FLY!

    Ride Safe, Ride Far, Ride Often

    Lee Fulton Forum Moderator
    3 Marakesh Red K75Ss
    Mine, Hers, Spare

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •