Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 25 of 25

Thread: No longer receiving thread notifications

  1. #16
    Riding where it's hot! AZ-J's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Scottsdale, AZ
    Posts
    2,651
    Reply for Rich
    My bike shown here
    Jordan M, MOA #24434
    My Blog

  2. #17
    Rich Pelton Rich's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Killdeer, ND
    Posts
    1,479
    We are back in business! Thanks.

  3. #18
    Riding where it's hot! AZ-J's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Scottsdale, AZ
    Posts
    2,651
    You're Welcome, Rich. I'm thrilled knary fixed this!!!
    My bike shown here
    Jordan M, MOA #24434
    My Blog

  4. #19
    Rich Pelton Rich's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Killdeer, ND
    Posts
    1,479
    Quote Originally Posted by AZ-J View Post
    knary fixed this!!!
    He's an impressive fella.

  5. #20
    Registered User
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    36
    Hi there: I realize this is a really old post - I wonder if anyone is having the same issue? I am not able to receive any thread notification....cheers.

    Henry

  6. #21
    Liaison 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    20,712
    Henry -

    This feature is not something that I'm totally familiar with, but in looking at your settings, there appears to be a box checked for "Do not subscribe" which seems to take you out of being notified. Go up to My Profile, click on it, and find General Settings on the left side. Look at your messaging and notification settings.

    Let us know if that helps.
    Kurt -- Forum Liaison ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  7. #22
    Registered User
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by 20774 View Post
    Henry -

    This feature is not something that I'm totally familiar with, but in looking at your settings, there appears to be a box checked for "Do not subscribe" which seems to take you out of being notified. Go up to My Profile, click on it, and find General Settings on the left side. Look at your messaging and notification settings.

    Let us know if that helps.
    Hi Kurt, thanks for getting back to me quickly. Shortly after posting this thread, I did find that feature and turned "Default Thread Subscription Mode" to "Instantly, using Email" - I believe it is the same as what you're recommending. Yet, I do not believe I received any email notification. I found your response by manually checking this thread.

    Here is a print screen of the setting i have selected.

    moa.PNG

    Cheers,
    Henry

  8. #23
    Liaison 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    20,712
    Henry -

    So, now it comes down to some testing or watching. Are you subscribed to any threads? Again, not knowing fully what happens, you'll have to get back to see if things are working now. For example, I'm wondering if you will get an email from my post...likely not.

    One thing you might consider doing if there remains an issue, is to use log out button at the top right of the screen. Hopefully that will clear cookies and you can log back in and go from there. You might have to manually delete cookies for the MOA website.
    Kurt -- Forum Liaison ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  9. #24
    Registered User
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by 20774 View Post
    Henry -

    So, now it comes down to some testing or watching. Are you subscribed to any threads? Again, not knowing fully what happens, you'll have to get back to see if things are working now. For example, I'm wondering if you will get an email from my post...likely not.

    One thing you might consider doing if there remains an issue, is to use log out button at the top right of the screen. Hopefully that will clear cookies and you can log back in and go from there. You might have to manually delete cookies for the MOA website.
    Dear Kurt, guess what, I just received an email from MOA alerting me of your reply! I guess it is working now...maybe there is a time delay between my setting changes to take effect . Let's hope that was the correct fix for this ailment.

    Have a great day!
    Henry

  10. #25
    Liaison 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    20,712
    Thanks for the feedback! Enjoy the holiday weekend with some riding!
    Kurt -- Forum Liaison ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •