Results 1 to 8 of 8

Thread: K1300 GT miss

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    K1300 GT miss

    I have a 2010 K1300 GT. It went into dealer to get new tires installed, running fine otherwise. After the tires were installed the bike has a bad miss. I can’t think of anything during a tire change that would lead to this but otherwise it’s the worlds biggest coincidence. Is there anything mechanic could have done to result in this? Plug wire, o2 sensor, something with the computer? The bike was literally running perfectly before and afterwards I felt lucky to make it home. I picked it up at closing with no other way home, otherwise I would have left it. I believe they may also have reset computer for a false headlight warning light.
    Last edited by 49179; 07-16-2021 at 03:34 PM.

Similar Threads

  1. K1200 vs K1300
    By RBEmerson in forum Wedge K-bikes
    Replies: 11
    Last Post: 01-06-2017, 11:52 AM
  2. Ohlins on K1300 S
    By suttie in forum Wedge K-bikes
    Replies: 4
    Last Post: 04-09-2012, 09:41 PM
  3. k1300 s and r
    By roadcrave in forum Wedge K-bikes
    Replies: 18
    Last Post: 04-03-2010, 01:05 PM
  4. air horn k1300 gt
    By EW1952 in forum Wedge K-bikes
    Replies: 2
    Last Post: 08-22-2009, 05:31 AM
  5. New K1300 GT
    By TIMRFO in forum Wedge K-bikes
    Replies: 15
    Last Post: 05-28-2009, 10:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •