Results 1 to 9 of 9

Thread: Bad Gateway error in Tapatalk

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    College Station, TX
    Posts
    13

    Bad Gateway error in Tapatalk

    I have been using Tapatalk on my iPad for a few weeks to read the forum. It worked great for a while.

    Now, I can see the list of threads, but when I tap a thread to view the messages, I get a Bad Gateway error. When I return to the list of threads, the thread has disappeared, as though it has been marked as read.

    Ihave tried to use the Contact Us button that comes up with the error message, but no response (from the Tapatalk folks, I assume).

    Any idea what might have changed?

    Thanks, Ken


    Sent from my iPad using Tapatalk
    2015 R1200GS

  2. #2
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    16,045
    Ken -

    I don't use Tapatalk but I don't know that anything has changed on the MOA side. Does it do the same thing when you're in a different location for Internet access? Is there a way to try getting temporary access through another person's iPad? That might help isolate the problem.

    Hopefully some of the other folks that do use Tapatalk will see your issue and provide their input. If it doesn't get resolved in due course, you could try and contact Ted Moyer...his forum username is t2moyer.
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  3. #3
    Fortis Fortuna Adiuvat Omega Man's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Mansfield,MA
    Posts
    9,788
    I can see you on the forum with TapaTalk Ken. If you iPad hasn't been shut off in a while (all the way off- not asleep), try shutting it off...then trying again.
    OM
    "Well they say.. time loves a hero but only time will tell.. If he's real, he's a legend from heaven If he ain't he was sent here from hell" Lowell George
    Mod Squad
    2009 F800GS 1994 TW200

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    College Station, TX
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by Omega Man View Post
    I can see you on the forum with TapaTalk Ken. If you iPad hasn't been shut off in a while (all the way off- not asleep), try shutting it off...then trying again.
    OM
    Thanks for the suggestion. I tried powering down and doing a hard reset. Neither worked.

    As you can see, I was able to post my original message from Tapatalk, although I got an error message that made me think it had not posted properly.

    I doesn't seem to be a Tapatalk problem per se, as I can read other forums with no problems.

    Does the web interface for the forum have an easy way to view 'unread' postings (not just 'recent' postings)? I like the ability of Tapatalk to easily scan all of the new postings and quickly mark the ones I don't want to view as read.

    I will try configuring my iPhone for Tapatalk and see if that works, although I don't want to read the forum on my iPhone. Too small.

    Thanks again, Ken

  5. #5
    Fortis Fortuna Adiuvat Omega Man's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Mansfield,MA
    Posts
    9,788
    Quote Originally Posted by kbowman View Post
    Thanks for the suggestion. I tried powering down and doing a hard reset. Neither worked.

    As you can see, I was able to post my original message from Tapatalk, although I got an error message that made me think it had not posted properly.

    I doesn't seem to be a Tapatalk problem per se, as I can read other forums with no problems.

    Does the web interface for the forum have an easy way to view 'unread' postings (not just 'recent' postings)? I like the ability of Tapatalk to easily scan all of the new postings and quickly mark the ones I don't want to view as read.

    I will try configuring my iPhone for Tapatalk and see if that works, although I don't want to read the forum on my iPhone. Too small.

    Thanks again, Ken

    I'm not sure about the "unread" business, usually I hit New Posts and run on through- but then again I usually don't have many "unread" stacked up due to frequency of visits
    Maybe check again tomorrow and see how it is. Sometimes the problems run in from different ends of the country i.e. Kurt will see something I don't and visa versa.
    Let us know, as Kurt suggested, Ted may be the next stop if it's still not working for you in a day or two.
    Good luck.
    Gary
    "Well they say.. time loves a hero but only time will tell.. If he's real, he's a legend from heaven If he ain't he was sent here from hell" Lowell George
    Mod Squad
    2009 F800GS 1994 TW200

  6. #6
    Back in the saddle again mikegalbicka's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Lakeland,FL
    Posts
    817
    Under forum actions you can mark forums read then new posts will be your unread items. Read them, mark read, rinse and repeat.

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    College Station, TX
    Posts
    13
    It looks like I have a solution to my problem.

    I deleted the app from my iPad, reinstalled it, and logged back in. For now, at least, everything seems to be working. I should have tried that sooner, I guess, but that is not someone I have had to do with other apps.

    Cheers, Ken


    Sent from my iPad using Tapatalk
    2015 R1200GS

  8. #8
    Fortis Fortuna Adiuvat Omega Man's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Mansfield,MA
    Posts
    9,788
    Quote Originally Posted by kbowman View Post
    It looks like I have a solution to my problem.

    I deleted the app from my iPad, reinstalled it, and logged back in. For now, at least, everything seems to be working. I should have tried that sooner, I guess, but that is not someone I have had to do with other apps.

    Cheers, Ken


    Sent from my iPad using Tapatalk
    Ken
    Glad you have it back running for you. It's real nice that you gave us a follow-up as it will help others with the same problem.
    Gary
    "Well they say.. time loves a hero but only time will tell.. If he's real, he's a legend from heaven If he ain't he was sent here from hell" Lowell George
    Mod Squad
    2009 F800GS 1994 TW200

  9. #9
    Registered User glwestcott's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Stockton, CA
    Posts
    343
    I have the same problem reading with Tapatalk with my iPhone. Really weird the way it happens. I can read this thread and post, but I moved over to the garage just a second ago, and I got that dreaded bad gateway error. I then came back here and read this thread with no problem and did this post. I don't have this problem with any other forum using Tapatalk.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •