Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 31 to 36 of 36

Thread: This site has been reorganized and ruined !!!!!!

  1. #31
    IBA #44567 Ken F's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    SW, MO
    Posts
    1,234
    Thanks Kurt~

    "....I can be patient...if I have to.....I guess."
    IBA #44567 Pres. Springfield BMW Roadriders
    "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
    -Albert Eienstein

  2. #32
    Registered User lvermiere's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Grand Forks B.C.
    Posts
    65
    New first for me . 3 times I had to enter my password etc before I could get into the site.

    Maybe my 36473 # is too high and I am no longer one of the 'in' crowd???

    I almost dropped out 10 years ago when my mileage contest info started showing up in the wrong state and after a few requests was never fixed. Stopped doing the mileage contest even tho I would have been first a lot of times.

    Is it a system glitch that is causing the login delays??

  3. #33
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    13,756
    lvermiere -

    I'm not sure exactly what the problems are...it's above my pay grade!! Having to login in most times and delays in access the site (on occasion) are known problems and (hopefully!) will be solved. You shouldn't have to relogin in to the forum....I logged in once and have remained logged in since April. However, it appears you do have to frequently login to the MOA homepage or the Flea Market. Many people bookmark the homepage and then come to the forum. If you don't really need to visit the homepage, bookmark the forum instead...shouldn't have to relogin.
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  4. #34
    Registered User grafikfeat's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Gone.
    Posts
    5,811
    Quote Originally Posted by lvermiere View Post
    New first for me . 3 times I had to enter my password etc before I could get into the site.
    Maybe my 36473 # is too high and I am no longer one of the 'in' crowd???
    I almost dropped out 10 years ago when my mileage contest info started showing up in the wrong state and after a few requests was never fixed. Stopped doing the mileage contest even tho I would have been first a lot of times.
    Is it a system glitch that is causing the login delays??
    There had been a discussion back whenever about dumping old "cookies". That seemed to fix that issue w/ many a folk. Including me. On all my browsers.
    Just an FYI.

  5. #35
    Registered User lvermiere's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Grand Forks B.C.
    Posts
    65

    Smile

    OK , got it.

    I am an old cookie that had to be dropped.

    Now what? Are the same practices going to be the same?

  6. #36
    Registered User grafikfeat's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Gone.
    Posts
    5,811
    Quote Originally Posted by lvermiere View Post
    Are the same practices going to be the same?
    No.
    Attached Images Attached Images

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •