Page 7 of 55 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 91 to 105 of 814

Thread: How do I post a picture?

  1. #91
    CRUISIN
    Guest
    I don't have a problem with the sizing and all; what I would like to know is, can you put more than one picture in a post? There have been times when I would have related a story or two where more than one picture would help tell the complete story with fewer words but did not, because I felt it would detract so much that it was not worth the effort--maybe I'm just too lazy to type all those words.

  2. #92
    Slowpoke & Proud of It! BRADFORDBENN's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    State of Confusion
    Posts
    7,799
    Quote Originally Posted by cruisin
    I don't have a problem with the sizing and all; what I would like to know is, can you put more than one picture in a post?
    Yes you can. However the picture needs to be hosted on the Internet some where, such as perhaps using the
    Affinity Program with Smug Mug. Then once you have your pictures posted, the process is pretty straight forward.

    I usually have two windows open when composing the post, one for the post composition, and one that has the picture I want to include. (These directions assume you are using a Windows Operating System) Then I right click on the image I want to include, if I am Internet Exploder I use the property information to find the path to the picture. I then highlight it and copy it. I usually use Firefox which depending on your plugins has the same feature and an even better one, "Copy Image Location" Then I switch to the post composition window and click on the image icon and paste the URL for the picture where prompted. That was how I included the icon.

    Hope that helps.
    -=Brad

    It isn't what you ride, it is if you ride

  3. #93
    Registered User
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    greensboro nc
    Posts
    38

    test

    here goes nuttin'
    Attached Images Attached Images

  4. #94
    Slowpoke & Proud of It! BRADFORDBENN's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    State of Confusion
    Posts
    7,799
    Looks like it worked
    -=Brad

    It isn't what you ride, it is if you ride

  5. #95
    Clark0003
    Join Date
    May 2005
    Location
    Mount Joy, PA
    Posts
    9

    New to the board, testing a photo post!

    Recently acquired '82 R65LS...thanks for the techical information help!

    Sam
    Attached Images Attached Images
    Samuel W. Clark, Mount Joy, PA

  6. #96
    HODAG
    Guest

    photo test


  7. #97
    SNC1923
    Guest
    This is also a test


  8. #98
    SNC1923
    Guest
    I've successfully posted images in the past by linking them to my website. Can anyone suggest why my image is not showing up? I'm clicking on the image button and pasting the URL.

  9. #99
    looking for a coal mine knary's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    pdx
    Posts
    5,878
    Quote Originally Posted by SNC 1923
    I've successfully posted images in the past by linking them to my website. Can anyone suggest why my image is not showing up? I'm clicking on the image button and pasting the URL.
    You're pasting the URL to the page that the image is displayed on, not the link to the actual image.

    the link to the image is...
    http://snc1923.smugmug.com/photos/23541889-M.jpg

    not...
    http://snc1923.smugmug.com/gallery/5...3541889/Medium

    If you go to the latter address, at the bottom of the page is a button for "share with friends, forums". Click on that. Then copy the link for "medium", or whatever size you prefer. Then do as you describe in your post (click on image button, past URL).

  10. #100
    SNC1923
    Guest
    Quote Originally Posted by knary
    You're pasting the URL to the page that the image is displayed on, not the link to the actual image.
    Muchas gracias, Knary. I knew it would be simple, but it was beyond me. Thanks for the assist.

  11. #101
    DEANCOX
    Guest

    Posting more than 1 picture

    I see that some have posted more than one pix to a single post. I down loaded Irfan and it works fine except that I when I try to post a second pix, it prompts me to delete the first. I have been attaching pix using the file attachment utility. The image attachment icon bings up some kind of a script propmt for text to be formatted and I can't seem to figure out how to use that.

    Thanks,

    Dean

    OK, OK! I just answered my own question by reading a few other posts....duhhhh!
    Last edited by Dean Cox; 07-03-2005 at 03:10 PM. Reason: answered by own question

  12. #102
    Dougger
    Guest
    another test

  13. #103
    Dougger
    Guest
    maybe this time
    Attached Images Attached Images

  14. #104
    subvet
    Guest

    testing 1....2....3

    trying the attachment posting advice
    Attached Images Attached Images

  15. #105
    Slowpoke & Proud of It! BRADFORDBENN's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    State of Confusion
    Posts
    7,799
    Quote Originally Posted by Dougger
    maybe this time
    That looks like Boomyr!
    -=Brad

    It isn't what you ride, it is if you ride

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •