Results 1 to 4 of 4

Thread: Tapatalk won't allow login..

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    New Orleans, LA, USA
    Posts
    76

    Tapatalk won't allow login..

    I am able to login on my laptop and iPad, but the tapatalk app tells me the forum is unavailable. What am I missing?

    Thanks,
    Steve
    -Steve
    R1200RTw San Marino Blue - 2009 Gillera Fucco

  2. #2
    Administrator 20774's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    14,531
    Steve -

    I'm not that familiar with the tapatalk product. Possibly Ted Moyer will happen on this thread and will provide some guidance. In the meantime, you might scan this thread, especially some of the later posts:

    http://forums.bmwmoa.org/showthread....apatalk-access
    Kurt -- Forum Administrator ---> Resources and Links Thread <---
    '78 R100/7 & '69 R69S & '52 R25/2
    mine-ineye-deatheah-pielayah-jooa-kalayus. oolah-minane-hay-meeriah-kal-oyus-algay-a-thaykin', buddy!

  3. #3
    Registered User Mossy_Crk's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Between the bike and the ground
    Posts
    30
    I just went through this. Check which version of the forum you have chosen. If it's the old round emblem, it won't work. If it's the new rectangle MOA logo you should be good. I had to delete the old round emblem one and re-select the new one.

  4. #4
    Registered User mustangguy's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    23
    I hated tapatalk. I just log on to forums with a browser.

    I wish forum software companies would drop them. Follow the money and you will see why they throw tapatalk at you.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •